Over Ons

Bloembinderij Bloem&Zo is een gezellige winkel in het centrum van Ootmarsum.
Naast een breed assortiment van verse snijbloemen, treft u een prachtig aanbod van decoratieartikelen. Hebbedingetjes die uw huis gezellig maken en leuke accessoires voor in de tuin.

Als u op zoek bent naar een mooi cadeau, bent u bij Bloem&Zo zeker op de juiste plek. Als u zelf de keuze niet kunt maken, hebben wij ook een leuk ingepakte cadeaubon. En wat dacht u van een bloemenabonnement, voor de persoon die alles al heeft? Verras bijvoorbeeld uw ouders, oma of partner met een prachtig boeket bloemen, die wij met afgesproken regelmaat bezorgen.

Naast de gewone boeketten kunt u bij ons natuurlijk ook altijd terecht voor speciale momenten, zoals bruids- en rouwbloemwerk. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Bedrijven bieden wij een speciale service. Kleed bijvoorbeeld uw receptiebalie aan met een mooie creatie die wij wekelijks komen verversen. Of zet een personeelslid op bijzondere dagen in het zonnetje. Heeft u iets anders te vieren, zoals een jubileum of een mooie deal? Ook hierbij kunnen wij u vast van dienst zijn. Neem hierover gerust contact op over de mogelijkheden.